jagochbabydino.blogg.se

Livet om mig och min familj, graviditeter, att leva sin dröm, göra vad man tycker om och vill.

Orättvist

Publicerad 2017-06-22 23:12:09 i Allmänt

Tycker att den sista tiden har bestått av mycket dödsfall. Är det inte åldern som ligger bakom och spelar så är det sjukdom.


I fredags dog en som skulle fylla 31 år i år. 31 år....
Var av de sista 9 åren har hon haft ett helvete genom att ha drabbats av en böldpest i hennes ena ben. I 9 år har hon åkt in och ut från sjukhuset där hon i vissa omgångar varit inlagd läääääänge. Men hon var envis till max. En kämparglöd jag sällan skådat. Och hur dålig och ont hon än Hade, så hade hon verkligen alltid humorn i behåll och svar på tal. Och rappa kommentarer.
Hon var naturligt rolig och förbannad go tjej som jag fått äran att både träffa och känna.
En tjej som var trilling och en skön norrbottning.

I för inte så jättelängesen blev hon så dålig att hon fick sövas i ca 2 veckors tid för att göra en rejäl kraftansträning och försöka en gång för alla få slut på hennes lidande.

Hon vaknade upp och hör och häpna, efter 9 års tids kämpande blev hon friskförklarad. Efter 9 år! Livet var äntligen tillbaka på riktigt där hon skulle börja så smått bygga upp sitt svaga ben, gå upp i arbetstid igen men framförallt det hon mycket saknade; att få börja rida och umgås ännu mer med sina 4 fotade vänner av alla dess slag.

Vad händer?
Hon dör!!!
I fredags gick denna härliga tjej bort.

Jag är chockad.
Jag är paff.
Och hur mycket jag än försöker så varken kan eller vill jag förstå att hon inte finns längre!

Aldrig mer kommer jag få se hennes glada kommentarer eller rappa svar på FB. Ja hon bor i Norrland, Boden, så man umgås inte mer än via FB. Och det är många år sen jag slutade med hoppningen...

Livet är så fruktansvärt orättvist.
Hon om någon förtjänade verkligen att få leva ett långt och friskt liv efter dessa 9 skitåren som hon nyss hade fått avverka.

Malin, jag vet att du tittar ner på alla och säkert har dina rappa roliga kommentarer om allt och alla. Jag är helt säker på att du höjt stämningen där uppe. Och ditt ben är helt återställt igen. Men det är så orättvist att du redan skulle lämna denna plats så här tidigt. 

Tack för att jag fick lära känna dig och få uppleva dig. Du Goa norrlänning.

Vila i frid.


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela