jagochbabydino.blogg.se

Livet om mig och min familj, graviditeter, att leva sin dröm, göra vad man tycker om och vill.

Tomhet

Publicerad 2019-10-27 00:28:36 i Allmänt

Jag spicker snart av denna hemska känsla inom mig. Jag vill bara skrika rakt ut. Gömma mig. Försvinna. Jag kan inte koncentrera mig. Känner en enorm tomhet inom mig. Orkar inget. Samtidigt som jag saknar så mycket som jag vill göra. Jag har ingen glädje inom mig. Känner bara ett stort svart hål. Min glädje är borta. Jag känner mig helt urlakad. 
Urlakad. Tom. Ful. Fet. Äcklig. Värdelös. Kass. Världens sämsta mamma. Världens sämsta sambo. Världens sämsta person. Inget intresse för något. Jag orkar inte samtidigt som jag så gärna vill.

Jag tror att jag håller på att falla dit vart jag en gång tidigare varit. Depression. Jag orkar inte med det. Jag vill inte må som jag då mådde. Men jag tror att jag är väldigt nära. Måtte detta vända och det jävligt fort....

Gode Gud ge mig styrka

Illa, riktigt illa...

Publicerad 2019-10-23 00:15:11 i Allmänt

Har ni haft tankar någon gång som får er att fullkomligt komma ut på hal is med jäkligt djupt vatten under? 

Jag är där just nu.
Och jag får panik över det.
Hur jag än vänder och vrider så kommer jag hela tiden tillbaka till samma resultat och svar till mig själv. Men endå har jag de där tankarna och de går på repeat 24/7 den sista tiden. Tankarna blir mer intensiva för var dag och inom mig skriker det. 
Jag måste bli av med dem och det fruktansvärt fort. Men det är lättare sagt än gjort. Herregud, varför kan saker inte bara vara enkla? 

1 v knappt kvar för denna omgången på utbildningen sen är jag tillbaka i gamla rutiner igen. Jag hoppas de rutinerna kommer hjälpa mig att hamna på rätt spår igen, för just nu är det tufft. Jag behöver få balansen tillbaka i mitt liv. Jag måste. Jag biter ihop och hoppas att ingen ser, men just nu är jag snart genom den isen och där under är det både djupt och jävligt kallt.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela