jagochbabydino.blogg.se

Livet om mig och min familj, graviditeter, att leva sin dröm, göra vad man tycker om och vill.

Vad hände?

Publicerad 2019-08-20 23:05:45 i Allmänt

Jag hade 1000 saker på min att göra lista denna sommaren. Sommaren kom, jag njöt av ledighet i 8 nästan 9 v, sommaren försvann och jag har redan hunnit jobba "en vecka". Min att göra lista är fortfarande att göra lista. 1 sak kan jag stryka,  bygga tjejernas klätterställning. Ja typ det var det hela.

Skamligt. Men så tänker jag, gott få har vi ändå hittat på en massa saker istället... då börjar jag fundera, vad är det vi eg har gjort?

Ja ok, simskola 3 v, några dagar strandhäng, bonbonland en dag, Göteborg 3 dagar, bröllop, riva yttervägg, glesa, rensa garderoberna, fiska, se inspelningen av sommarlov och sen?
Har detta lilla tagit 8 nästan 9 v?
Allvar!!!!
Jag tar nog priset som världens sämsta mamma känns det som just nu. Jag skäms, jag vill spola tillbaka tiden och göra om denna sommaren och vekligen göra en underbar sommar till töserna. Men det går inte.

Loppan började förskoleklass i måndags och hon älskar att gå dit. Livan har börjat på stora avdelningen och hon älskar att gå dit. Vad hände???

Förskoleklass liksom. Hepp..... kan inte fatta att vi redan är där. Min lilla stora tös. Så otroligt smart och duktig när hon bara vill. Jag blir så galet stolt över henne var dag och lika ofta blir jag trött på trotsen som tack och lov mildras lite. Nu är det livans tur att ta över. 
Och när blev hon liksom så stor att nu går vi på stora avdelningen?? Min bebis!!!!!

Invigningen på skolan var annars en fin start. Alla elever ropades upp och de ställde sig som en tunnel där de yngsta barnen fick börja med att springa in till skolan. Loppan såg så stolt och stor ut. Alltså jag svämmar över av kärlek till dem...

Sista dagarna på lovet drog vi upp till Göteborg och bodde på hotell. Så mysigt och längtar redan tillbaka igen. Gekås på vägen upp, Liseberg nästa dag och Universeum innan vi åkte hem. De älskade det. Jag med. Få komma hemifrån ett tag och slippa alla måsten, samtidigt som jag känner att där är massor att göra hemma och får Ågren över att inget blir gjort.

Ovanvåningen börjar sakta då väggar nu. Jag längtar så till att jag kan börja spika panel, lägga golv och INREDA!!! Få flyttat stora rummet så jag kan få in ett stoooooort matbord. Gah! Kommer bli fattigt med allt nytt som ska köpas. Men åh så kul!!!
Jag har så många tankar, drömmar och planer för allt. Jag måste bara sparka mig i röven för att få sakerna gjorda.

2 v kvar på jobb knappt sen drar utbildningen igång med, många dagar borta, långa dagar och inte mycket kommer bli gjort. Och allt bara ska vara klart till 18 nov! Panik!!!!!
Men, om ca 2 månader vet jag om jag har en fast anställning. 2 månader kvar. Nu kör vi! Jag ska klara detta och jag kommer klara detta.











 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela