jagochbabydino.blogg.se

Livet om mig och min familj, graviditeter, att leva sin dröm, göra vad man tycker om och vill.

Jobbelijobb

Publicerad 2018-10-09 21:55:39 i Allmänt

Snart dags igen. En månad har gått förbannat fort! Hade många planer på vad jag skulle göra under denna tid. Känns som att inget är gjort. Men på tisdag är det dags. Samtidigt som jag ser framemot det så är jag inte sugen på att behöva ställa kl 05.30 😂

Denna vecka börjar folket få veta om de fått förlängt på jobb. Hoppas min sjukskrivning inte ställt till det för mig så att positivt besked väntar mig när jag kommer tillbaka!

Loppan har kommit in i en 5.0 trots. Pjuh. Igår knäckte hon mig till tårar. Om bara dessa underbara saker hade kunnat förstå hur ledsna de kan göra sina föräldrar. Men det är en fas. Bara att bita ihop. Det blir bättre! Och det är inte lätt när man ärvt våra gener heller. Underbara unge. Hade jag inte älskat dig så mycket som jag gör hade du inte sårat mig så mycket som du omedvetet gör. 

Och så stor hon samtidigt blivit! Jösses, vi har haft kompisar hem från skolan ett par gg och det lär ju bli fler. Vad hände kan man undra. När hann de bli så stora? Och lilla Livan hänger glatt på. Som om hon vore lika stor som de andra ❤





ont. ont. ont.

Publicerad 2018-10-01 20:11:38 i handen

Jag är så trött.
Tack vare värken är jag grinig som fan. Så grinig att jag själv kommer på mig att "detta var rätt onödigt".
Max en morfintablett om dagen får jag ta. Jag tar den på kvällen då jag blir dåsig av den och vill ju ha full uppmärksamhet på barnen. Ipren och Alvedon även som en cocktail fungerar inte alls längre. Vilket då resulterar i att jag går från morgon till kväll när barnen lagt sig och har ont.
Min finmotorik fungerar inte som den ska och smärtan har satt sig i tumleden. Pekfingret har med börjat göra ont och idag upptäckte jag att jag har svårt för att ens kunna skriva på ett tangentbord med handen. Jag vill bara gråta. Smärtan jag har idag är mycket värre än den jag hade innan första operationen. Hur är det ens möjligt? Det är meningen att jag ska bli bra inte sämre. Ångrar så sista ingreppet.

Om 2 v är jag tillbaka i tjänst. Jag längtar faktiskt att få jobba igen. Men jag får panik när jag tänker på att ha så här ont om 2 v. Det går inte. Men jag kan inte vara sjukskriven längre så jag får bita ihop och jobba trots smärta.

Varför skulle detta drabba min högra hand? Varför nu när jag har fått ett jobb jag trivs med? Varför?

Jag vill bara gråta och idag brast det för mig. Jag vill inte vara en krympling och jag vägrar gå och ha så här ont resten av mitt liv. Jag vägrar bli en bitterfi**a vilket jag kommer bli om jag ska leva med denna smärta.
Och jag vägrar bli beroende av tabletter!!

Vilken skitcirkel jag hamnat i.
Gode Gud, hjälp mig!



Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela