jagochbabydino.blogg.se

Livet om mig och min familj, graviditeter, att leva sin dröm, göra vad man tycker om och vill.

vad heter det nu...

Publicerad 2018-04-09 21:24:50 i Allmänt

Upp som en sol ner som en pannkaka?
Eller? 😂

Efter att jag pratat med Malmö SUS i mars fick jag veta att det garanterat inte blir operation förrän september. Har jagat min läkare på onkologen sen dess för att få ett ok att få avbryta tabletterna då jag inte vill förgifta kroppen mer ään nödvändigt. Har idag liksom ätit i över 80 dagar i onödan och min blodcirkulation har blivit betydligt sämre i både händer och fötter. Är svinkall och jag som aldrig är kall om händer/fötter annars!

Igår ringde han äntligen upp mig. Tiden jag hade för nya prover nu i april flyttades till juli och jag fick ett ok att avbryta medicinering och i juli skulle jag få en annan variant som är starkare (hjälp!!) än de jag äter idag.

Superlycklig över att slippa och tänkte att "yes nu slipper jag mer av dessa biverkningar. Måtte min hårbotten som jag håller på att klia sönder snabbt återgå till det normala!"
Så idag var första dagen jag inte tog mina tabletter denna morgon.

Dagen går och vid 15 får jag ett samtal med hemligt nr. Undrar vad min läkare vill var min tanke och svara.
Det var läkare nr 2 från kärlavdelningen som ska utföra operationen. Specialistläkarna hade haft möte om mig idag och tyckt att det är så allvarligt mitt fall att de vill operera nu. Gärna igår. Och som ett mirakel hade det kommit ett återbud på en operarionstid nu i april. Hon tyckte jag absolut skulle ta denna tid och INTE vänta till september. Första operationen skulle ske nu resten efter sommaren. 

Idag har jag haft en sådan dag att jag på fullaste allvar övervägt att sätta mig i bilen och lämna barnen själva 😉 ja ni fattar vilket trotshumör den stora varit på. Så när hon sa att hon absolut tyckte jag skulle ta tiden nu i april tvekade jag inte 2 sekunder. JAG TAR DEN!!! Och tänkte fan vad skönt det ska bli att bli inlagd och få vila ut 2 dagar på sjukan. Att få sova ut i en sjukhussäng efter narkos och bara få sova utan att höra "mamma, mamma, mamma" 1 miljon gånger eller behöva kämpa med att ungen ska ta på sig kläder eller stöda rummet osv. Lika fort ångrar jag tanken men jösses vad gött det ändå ska bli!!

Så om 2 v ska jag opereras. Och jag ber till gudarna att det kommer gå bra och att min hand är ok till när jag börjar jobba i maj.
Så snälla pretty please. Håll en tumme för mig ❤

Kan de ta slut snart?

Publicerad 2018-04-05 00:35:26 i Äntligen mamma

Kräksjuka pågår fortfarande på förskolan. 4 v nu. Kan folk inte bara lära sig att hålla sig själv och sina barn hemma i 48 h från sista "utbrott"?

Jag kan inte hålla barnen hemma längre. 3 v fick de vara hemma och så möts man av info att ett nytt barn kräkts. Får tuppjuck på detta.

Så hinner de komma till skolan så möts man inte bara av en kräksjukelapp utan även av en lapp om att det går mask på förskolan.

Jag får damp. 
Är det inte löss så är det grönsnoriga näsor med hosta av inte denna värld. 
Eller så är det kräksjuka eller mask.

Allvar?!??

Min värsta fobi är att få in mask i huset!
Jag får panik av bara tanken. Måtte vi slippa skiten. Tar hellre kräksjuka 2 vändor till.


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela