jagochbabydino.blogg.se

Livet om mig och min familj, graviditeter, att leva sin dröm, göra vad man tycker om och vill.

Den där känslan...

Publicerad 2018-07-29 11:11:48 i Allmänt

När man inser att man fick lön på kontot för 5 dagar sen....

Woop woop 😊
Kommer ta tid att vänja sig! Men gudarna så skönt att äntligen kunna sätta in pengar på sparkontot igen!

blöjfritt

Publicerad 2018-07-28 12:29:26 i Allmänt

För 1.5 v sen tänkte jag i och med värmen att vi ger det en chans. Blöjan åkte av. Katastrof tänkte jag. Men tji fick vi.
De första 2 dagarna hände enstaka olycka.
Hennes bra jobbat papper fylldes med klistermärken och stolt som en tupp är hon.

Inatt väckte hon mig för att hon behövde gå upp och kissa. Trots att hon har blöja på natten. Jag är så imponerad av denna lilla böna. Nu ska hon bara lära sig att göra nr 2 på dasset var gg med.

Imponerad över hur fort barnen lär sig! ❤



Delade känslor

Publicerad 2018-07-11 20:53:51 i Allmänt

Halva jag om inte 3/4, skriker efter saknaden av min mammalediga tid. Synnerhet med en rekordvarm sommar som denna. 
Samtidigt som den andra delen av mig njuter för fulla muggar av att ha ett jobb att gå till.
Ett arbete som jag faktiskt trivs fruktansvärt bra med. Än efter dessa veckor så känns det inte som ett jobb mer än när jag får tvinga upp mig före kl 6 och när jag är hemma som tidigast kl 17.45.
Jag var med handen på hjärtat lite osäker innan jag började om detta verkligen var rätt yrke för mig, men jo. Idag kan jag säga att det är det. Jag har trots omständigheterna kul på jobb. Vissa arbetskamrater är bättre andra sämre, men så är det överallt. Vissa av "klienterna" är sämre vissa bättre och vissa riktigt riktigt bra.
Jag har kul på jobb helt enkelt och jag har fått mycket beröm av både chefer i lägre rang samt ordinarie personal. Och snart är de högre cheferna på plats så jag kan få samtal om jag får förlängt eller inte. Jag hoppas på det första. Och jag hoppas att jag även får en plats på utbildningen som drar igång i januari. Oj vad jag hoppas.

Men dagar som idag, en ledig dag i veckan, saknar jag min lediga tid så sjukt mycket. Synnerhet nu när Olof börjat sin semester. 
Men jag klagar inte. Det var en sjukt skön lättnad när lönen damp ner på mitt konto den 25. Prisa gudarna bokstavligen. Jag hatar att vara fattig så det var mer än välkommet att få lön. Och ännu mer när jobbet jag har inte känns som ett jobb utan ett roligt inslag i vardagen.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela