jagochbabydino.blogg.se

Livet om mig och min familj, graviditeter, att leva sin dröm, göra vad man tycker om och vill.

Träningsvärk deluxe

Publicerad 2014-09-25 00:09:50 i Allmänt

Jag har tagit tag i träningen på allvar.
Yoga 2 gg i v samt annan träning var dag i hemmet.
Gissa om jag tror att jag ska dö en smula nu?
Mina armar bär knappt något. Skulle jag mot förmodan sitta på golvet är det katastrof att ta mig upp.
Gör inte saken bättre att mitt knä är helt blåslaget efter fallet igår. Aaaaaaaaj!!!!! × 10

Annars rullar livet på. Har jobbat en del på Sommarsol och haft riktigt kul där. Har även arbetat med Next en hel del och förhoppningsvis bär det snart skörd! 😊
Precis som planerat. Och jag hoppas att fler vill joina mitt team! Ju fler desto roligare.

Livet med donnan flyter på. Hon har börjat ställa sig upp själv nu så nu är det ännu mer koll på henne. Snart går hon!!!
Vart är dem där handbromsen?!

Hon är så glad och underbart positiv. Jag hoppas att hon alltid kommer vara lika positiv i sitt liv. Att ingen kommer ta detta från henne. Då Kommer hon ha ett underbart liv fyllt med glädje.
Älskade lilla lillfisen 💖💞💗




Barnspärrar

Publicerad 2014-09-18 13:49:55 i Allmänt

En fantastisk uppfinning!
En väldigt irriterande uppfinning!

Vi satte upp spärrar igår på de ställen som innehåller gods som hon helst inte ska få tag i. Slaskskåpet är ett av de ställena. Fantastiskt hur fort man glömmer precis varje gång att där finns en spärr. Kan någon ge mig mina hjärnceller tillbaka?

Premiär!

Publicerad 2014-09-17 19:51:21 i Allmänt



Denna brio tax fick lillfisen på sin dopdag. Idag var det premiärtur! I think she likes it!

Så är det....

Publicerad 2014-09-15 18:02:21 i Allmänt

Om du tror att du är för liten för att kunna påverka saker, prova då att sova en natt med en mygga i samma rum!

Jag är sjuk. Och det retar mig. Jag hade tänkt att jobba lite denna vecka både inom Next och på Sommarsol.

Just nu är det en kraftansträngning att umgås med min dotter och att rasta hunden. Tur att jag har världens goaste dotter så jag kan tanka energi av hennes underbara skratt och leende. Måtte hon inte bli sjuk....

Typiskt...

Publicerad 2014-09-14 10:10:57 i Allmänt

Idag startar Nybörjarkursen i yogan. Som jag har längtat! Tror ni inte att jag börjar bli sjuk bara för det????

Vaknade idag med världens halsont. Vill bara gråta. Men detta ska inte stoppa mig.... Man pratat ju som tur inte så det är bara att masa sig dit! Fick idag ett mail som välkomnade oss som ska gå. Lagom liten grupp blir vi, bara 6 pers. I love it!

Sen är det valdag idag! Även om ni inte vet vad ni ska rösta på så rösta! Rösta blankt! Det är vår skyldighet. De som inte röstar ska inte gå å gnälla sen. Den saken är biff.

Önskar en trevlig söndag <3

Mattan luktar inte gott!

Publicerad 2014-09-12 10:28:43 i Allmänt

Baaah!!! Efter att jag lyckades hälla ut skurvattnet på mattan för 2 dagar sen så upptäckte jag igår kväll att den inte luktar gott. Jag tycker den stinker. Och just nu får jag nästan panik över att stanken inte vill försvinna ur min näsa.

Vilka problem jag har....

Blir en lång dag att vänta in O så vi kan flytta på soffbordet och kasta ut mattan.

Jaha, då blev man en utgift rikare. Ny matta måste köpas in....
Jävla skurspann.....

Taggad till tänderna!

Publicerad 2014-09-10 14:31:42 i Allmänt

Wooop wooop!
Nu kör vi!

Som jag tidigare berättat så var jag ju på ett möte som var väldigt intressant för en vecka sen.
Idag tog jag nästa steg i denna riktning som skall leda mig till framgång i livet, och en ekonomi som jag aldrig behöver vara bekymrad över. (Massor med positivt tänkande!!)
 
I LOVE IT! 

Ikväll är det dags för lite utbildning och jag hoppar som en barnunge upp och ner och längtar tills att kl ska bli 20 så jag kan vara på plats och insupa allt jag kan ta del av. Men innan dess ska jag och myran mysa i det stora badet i Klippan. Det är ju onsdag! Babysim på schemat!

Det bubblar inom mig och det känns som jag har överskott på energi just nu.
Trevligt att känna det så.

"If it doesn´t make you smile - change it!"
 
För att vinna måste man våga, jag vågar. Frågan är, vågar du?
 
 

Snickerscheescake

Publicerad 2014-09-08 23:06:21 i Allmänt

OH my friiiiikin God!
Var glada över att jag inte lyckades spara bilden på mobilen. Det vattnas i munnen på mig bara jag tänker på bilden.
Fel, det räcker att jag skrev namnet på miraklet. Gissa om det skall testas att göras i detta hem någon dag!

Imorgon kommer det finbesök hit 😙
Min moster dom bor i Polen är i Swe på besök hos mamma. Så imorgon kommer mamma, mammas bästa väninna från Polen och moster hit 💖

Jag har dagen till ära bakat en budapestrulle som vi ska fika på imorgon. Älskar budapestbakelser! Har dock aldrig gjort en tidigare själv, so it better be good! Lite trist annars då jag inte har något annat till fikan.

Vill!!!!

Publicerad 2014-09-06 20:28:58 i Allmänt

Jag föll som en fura när jag såg detta foto. Älskar allt sådant, älvor, små hustomtar och troll. Kalla mig löjlig, men jag tror på sådana väsen. Jag tror att de finns bak i kulisserna och ibland busar till det för oss samtidigt som de tar hand om oss.

Så inte så konstigt att jag föll som en fura för detta projekt! Det var inte bara i tankarna att fixa till myrans rum. Det satte även igång tankeverksamhet om att kanske sälja sådant? Det finns ju fler än mig som gillar sådant!



Öppna förskolan

Publicerad 2014-09-04 21:36:20 i Allmänt

Premiär för mig och myran!
Detta var ju faktiskt lite kul!
Har inte gått tidigare då jag inte trivs att sätta min fot på nått ställe där jag inte känner någon och alla andra känner varandra. Men idag blev jag tillfrågad om jag ville följa med och det ville jag gärna.

Nu var vi i för sig bara 3 vuxna, 3 små töser och vi känner ju även varandra sen innan. Men nu har jag varit där och jag tyckte det var trevligt. Vem vet, jag kanske kommer nästa vecka igen! Tiden får utvisa och även min vanliga planering.....

Pengar pengar pengar.....

Publicerad 2014-09-03 09:10:44 i Allmänt

Tyvärr krävs det en hög med denna vara för att kunna överleva i vårt samhälle.
För att få pengar, en bra hög med sådan vara, så krävs det ju ett jobb.
Och det är nu jag börjar halka in lite i de banorna.
Lillfisen närmar sig snart 1 år.
Jag vill dock inte lämna iväg henne på dagis innan hon fyllt 1,5 år så jag har fortfarande lite tid på mig.
Lite tid till att finna ett JOBB!
Jag är ju bara anställd vid behov som det är nu, och jag tror inte att det kommer finnas mer jobb för mig så att jag klarar räkningarna. Så, jag är arbetslös om man ser kritiskt på det hela.
Inte kul alls....
 
Vi behöver köpa en ny bil så vi får plats alla i bilen.
Och vi har hittat en sort som vi fastnat för.
För att köpa en ny bils behövs pengar.
 
Allt man gör kräver pengar.
Så vad gör man?

Jag var igår på ett informationsmöte gällande Network Marketing.
Det roliga var att hon som höll i informatione var från Klippan, precis som mig. (Och ja jag kände igen henne direkt och "vet" vem hon är)
Hon har hållt på med detta i 2 år och ligger idag på en inkomst på långt över vad jag kunnat drömma om att få i månadslön. Det var verkligen Keep talking! Show me the candy! Show me HOW!

Direkt dök tankarna upp om hur gott det hade varit, då hade vi kunnat köpa den bilen vi vill ha utan att tänka på vart vi ska få pengarna från, utan att tömma alla sparkonton som finns att tömma och sedan leva på minimum och be till Gud att inget händer så det behövs pengar!
Bara att kunna få åka på semester när vi vill. Att kunna fixa till huset så vi kan bygga den där ovanvåningen, att kunna köpa en ny Jeep till O så han kan få "leka" i skogen med de andra boysen. Att Lillfis hade fått ett fint sparkonto den dagen hon flyttar hemifrån, att slippa tänka att har vi råd med detta utan bara kööööp!

Ja pengar gör en inte lyckligast i världen, men de som säger att de inte ger lycka, de kan ju gå och dra något gammalt över en. Jag tror inte ett dugg på att man mår bra om man har lite av en ekonomiskstress hängandes över sig. Där man var månad lever på existens minimum. Visst kan man må bra, men då pengarna behövs blir man ständigt påmind och då mår man dåligt.
 
Så jag har suttit här och funderat så hjärnan gått på högvarv sen igår. Om hon lyckades inom 6 mån att nå en bra lön och sedan på 1,5 år få upp lönen till det hon har idag... Kan hon så kan JAG!
Och frågan är, ska man vänta eller dra igång nu?
Det är nu jag har tiden till detta, och den dagen lillfisen ska på dagis, den dagen behöver jag inte förhoppningsvis oroa mig att pengrna inte finns, jag är arbetslös.
Den dagen kanske jag kan börja starta min egna salong istället och jobba på att få in mina kunder. Istället för att vara inskriven på AF som oavsett inte hjälper en ett skit.

Så jag tror faktiskt jag har bestämt mig!
Man måste våga säga JA som jag läste i en blogg. Faktiskt vettiga ord, så jag kopierar in texten här i så ni andra får läsa och förhoppningsvis känna er inspirerade precis som jag.

OCH PSSSSSTTTT!!!!!!!
Jag ska börja så smått, och se hur detta går. Är DU intresserad av vad jag gör, hur det går, så hör av dig. Detta är kanske något som även passar dig. Kan andra, kan jag, kan du, kan vi! Varför ska man inte kunna få lov att må bra, göra det man vill och slippa oroa sig för sin ekonomi?!

"Om någon erbjuder dig en fantastisk möjlighet men du är inte säker på att du kommer klara det, säg JA, ta sedan reda på HUR!!"

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela