jagochbabydino.blogg.se

Livet om mig och min familj, graviditeter, att leva sin dröm, göra vad man tycker om och vill.

Hejsan hoppsan!

Publicerad 2017-05-30 15:48:14 i Allmänt

Jag begriper verkligen inte vart tiden tar vägen! Snart juni. Laszlo födelsedag. Tyvärr får vi fira han utan hans fysiska närvaro. Lovar att köpa triss till dig Laszlo!


Papper från tingsrätten har landat i min låda gällande bouppteckning. Den idioten (Toni) har verkligen ingen skam i kroppen. Till på köpet tycker han att mamma och Peter ska dela på dessa 900 kr det kostar att ta upp det i rätten. Blir dyrare för han om han förlorar vilket han tydligen missat. 

Jag blir så arg över hur man som person kan bete sig så fruktansvärt illa. Han har verkligen ingen skam i kroppen och är en sann golddigger. 
Och bouppteckningsadvokaten som ska vara opartisk är ett stort skämt. Hoppas att hon får någon form av prick för sitt felaktiga uppförande.

Så snart väntar tingsrätten.

Jag ber till gudarna om karma.
Och det snarast!


Boost deluxe

Publicerad 2017-05-09 11:36:19 i Allmänt

Vi har haft en ledig helg i Stockholm. Barnen hemma med mormor i huset och Olof och jag ute på vift.


Åh vad jag behövde detta!
På fredagen umgicks vi med lillsiss Mika, där hon lotsade oss till godaste hamburgarstället någonsin!  Barrels burgers & beer. Allvar! Det var det godaste vi ätit i burgarväg! 


Vet inte vart tiden tog vägen men helt plötsligt var kl passerat midnatt. Lillsiss drog ut och klubba och vi begav oss till hennes lägenhet för att sova.


Lördagen så inväntade vi lillsiss och drog sen ut på en sann turistrunda. Trots tunnelbana som tog en snabbt och enkelt fram så fick vi en rejäl runda i alla backar och trappor. Vilket kändes bra i låren 😉

Gamla stan, E-types krog, Sveriges smalaste gränd, slottet, riksdagen, gondolen, utsiktsplats, nachos, te med bubblor, mall of Scandinavia osv...


Och innan vi visste ordet av så var det dags att skiljas 😢 vi skulle vidare på konsert för att se Kiss och checka in på hotellet.

Saknar henne fruktansvärt mycket redan. Man ses inte jätteofta sen hon flyttat upp. Och hon lär aldrig flytta ner igen...

Kiss var absolut kul att se. Dock är jag lite besviken över att Pauls röst inte höll bättre än den gjorde. Märks de är gammal, men det var glädjande att se att de fortfarande hade glädjen över att uppträda. Det sprätte bra i benen på han. Önskar bara att ljudet och hans toner var bättre än de var.
Men nu har jag fått se dem! Och det var kul!


På vägen hem drog vi en snabbt inom Gekås. Med betoning på snabb. Har aldrig varit där så kort tur med Olof som denna gång. Jag var på jakt efter byxor till loppan. 104 börjar bli för smått så behövde lite 110. Vilket tydligen är svårfunnet! Nästan allt är 110/116 Och det är förstort! Så nu har jag en drös med byxor som varken passar åt ena eller andra hållet. Skit...


Lika kul som det var att åka iväg lika kul att komma hem till de små trollen. Jag älskar dem så och har saknat dem så, men gud vad jag behövde denna lilla vila. 
Den satt som en fläskläpp!
Jag känner mig reparerad igen 😂👌

Jag hade rätt

Publicerad 2017-05-01 20:54:13 i Allmänt

Vi har fått det bevisat en gång för alla vilket svin och hemsk människa Laszlos "son" är.


NU har han vaknat till och ska försöka få ut arv efter Thomas som tog livet av sig för 5!!!! år sen. Alltså.... säg mig, vad e det för en sjuk person?? Och vart fanns han när Thomas dog? Vid hans begravning? Denna jobbiga tid som Laszlo hade framför sig??

Men hans ev pengar ska han ha. Och han tvingar mamma att sälja lägenheten för han ska ha kontanter. Helst igår. Han som INTE skulle göra så som han sa till Peter.

Sjuke fan. 

Hoppas karma hinner fatt han big time. Gärna innan ev arv betalas ut!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela