jagochbabydino.blogg.se

Livet om mig och min familj, graviditeter, att leva sin dröm, göra vad man tycker om och vill.

vad heter det nu...

Publicerad 2018-04-09 21:24:50 i AllmÀnt

Upp som en sol ner som en pannkaka?
Eller? 😂

Efter att jag pratat med Malmö SUS i mars fick jag veta att det garanterat inte blir operation förrĂ€n september. Har jagat min lĂ€kare pĂ„ onkologen sen dess för att fĂ„ ett ok att fĂ„ avbryta tabletterna dĂ„ jag inte vill förgifta kroppen mer ÀÀn nödvĂ€ndigt. Har idag liksom Ă€tit i över 80 dagar i onödan och min blodcirkulation har blivit betydligt sĂ€mre i bĂ„de hĂ€nder och fötter. Är svinkall och jag som aldrig Ă€r kall om hĂ€nder/fötter annars!

IgÄr ringde han Àntligen upp mig. Tiden jag hade för nya prover nu i april flyttades till juli och jag fick ett ok att avbryta medicinering och i juli skulle jag fÄ en annan variant som Àr starkare (hjÀlp!!) Àn de jag Àter idag.

Superlycklig över att slippa och tÀnkte att "yes nu slipper jag mer av dessa biverkningar. MÄtte min hÄrbotten som jag hÄller pÄ att klia sönder snabbt ÄtergÄ till det normala!"
SÄ idag var första dagen jag inte tog mina tabletter denna morgon.

Dagen gÄr och vid 15 fÄr jag ett samtal med hemligt nr. Undrar vad min lÀkare vill var min tanke och svara.
Det var lĂ€kare nr 2 frĂ„n kĂ€rlavdelningen som ska utföra operationen. SpecialistlĂ€karna hade haft möte om mig idag och tyckt att det Ă€r sĂ„ allvarligt mitt fall att de vill operera nu. GĂ€rna igĂ„r. Och som ett mirakel hade det kommit ett Ă„terbud pĂ„ en operarionstid nu i april. Hon tyckte jag absolut skulle ta denna tid och INTE vĂ€nta till september. Första operationen skulle ske nu resten efter sommaren. 

Idag har jag haft en sĂ„dan dag att jag pĂ„ fullaste allvar övervĂ€gt att sĂ€tta mig i bilen och lĂ€mna barnen sjĂ€lva 😉 ja ni fattar vilket trotshumör den stora varit pĂ„. SĂ„ nĂ€r hon sa att hon absolut tyckte jag skulle ta tiden nu i april tvekade jag inte 2 sekunder. JAG TAR DEN!!! Och tĂ€nkte fan vad skönt det ska bli att bli inlagd och fĂ„ vila ut 2 dagar pĂ„ sjukan. Att fĂ„ sova ut i en sjukhussĂ€ng efter narkos och bara fĂ„ sova utan att höra "mamma, mamma, mamma" 1 miljon gĂ„nger eller behöva kĂ€mpa med att ungen ska ta pĂ„ sig klĂ€der eller stöda rummet osv. Lika fort Ă„ngrar jag tanken men jösses vad gött det Ă€ndĂ„ ska bli!!

SÄ om 2 v ska jag opereras. Och jag ber till gudarna att det kommer gÄ bra och att min hand Àr ok till nÀr jag börjar jobba i maj.
SĂ„ snĂ€lla pretty please. HĂ„ll en tumme för mig ❀

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inlÀggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela